Ultralyd dyr hos Dyreklinikken

Ultralyd hund

Ultralyd hund og andre dyr

Ultralydbehandling brukes daglig hos Dyreklinikken ved utredninger av akutte og kroniske tilstander. Som foe eksempel indre blødninger og vedvarende myk avføring. Med røntgen får man raskt og enkelt svar og kan begynne behandlingen med en gang etterpå.

Ultralyd hund og ultralyd til alle andre type dyr kan du få på dagen hos oss. Besøk oss nå for gode tilbud og se alle våre tilbud og hva vi kan gjøre for kjæledyret ditt. Ikke nøl med å kontakte oss nå.

Indreblødninger og kroniske tilstander får man enkelt kartlagt med røntgen. Da kan behandlingen også startes umiddelbart og dyret slipper ubehag.

Undersøkelse med en gang

Ultralyd dyr på dagen

Pris for ultralyd varierer etter hvor store og mange områder som skal sjekkes. Vi har konkurransedyktige priser og og fleksible betalingsløsninger så du skal kunne ta røntgen uansett hva slags økonomisk situasjon du befinner deg i. Røntgen er et viktig og presist redskap som gjør at man snarlig kan starte den riktige behandlingen. Røntgen er derfor ikke noe som bør utsettes, men ta snarlig.

Undersøkelse med

Besøk oss nå for tilbud

Besøk våre nettsider i dag for tilbud og alle våre medlemsfordeler. Du kan spare mye på å bli medlem og får enda raskere behandling av ditt kjæledyr. Du vil og få innkalling til jevnlig kontroller så du slipper og huske på slike ting selv.

tilbud  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Bred erfaring fra alle felt

  Vi har lang erfaring i å ta hånd om alle typer dyr. Blant annet tar vi hånd om tjenestedyr og gårdsdyr.

  Hos oss er alle velkomne enten de er kjæledyr, tjenestedyr eller gårdsdyr. Vi tar hånd om allle dyr.

  Fordi vi har bred erfaring med alle typer dyr, velger mange kunder oss. Mange års hardt arbeid gjør at vi er nummer en for mange dyrekjære og deres firbeinte og tobeinte følgesvenner. Vi har dyr selv og vet hvor mye de betyr.

  Ultralyd hund gir deg svar på hva som feiler hunden din. Vi tilbyr røntgen til alle dyr.

  Hva våre kunder sier

  Kroniske lidelser og dyrehold

  Geiten min Olga virket veldig trett en stund så tok den med til Dyreklinikken. Fikk god hjelp og svar på hva som feilet Olga. Trygt gi mine beste anbefalinger til Dyreklinikken.
  Embrik
  Kronisk tretthet
  Rotta mi Torkjell hadde problemer i lang tid. Røntgen ga svar på hva som feilet ham. Kommer til å bare gå hit når det er noe som feiler den igjen.
  Lotta
  Avføring
  Siren, pinnsvinet vårt, har vært dårlig lenge og vi trodde det bare var alderdom. På dyreklinikken fant de ut hva som feilet Siren og nå er hun pigg igjen. Anbefales.
  Merete
  Slapt pinnsvin

  Ultralyd hund på dagen

  Røntgen på timen

  Dyreklinikk tilbyr alt innen dyrevelferd inkludert røntgen og små operasjoner. Kom til oss neste gang du har spørsmål om dyret ditt.

  Vi samarbeider med flere selskaper som bruker dyr i tjeneste og også flere gårder i nærmiljøet. Så ta kontakt i dag.

  Ultralyd dyr får du på dagen hos Dyreklinikken. Vi tar imot alle type dyr og alle type problemer. Vi har fokus på kosthold og mosjon for forebygging og også terapi for å få bort uønsket adferd. Besøk våre nettsider i dag for fullstendig oversikt og rimelige priser og betalingsalternativer.