Skip to content

Røntgen dyr

Røntgen hund

Røntgen hund og katt

Skader katt og andre dyrearter får du raskt utredet hos oss i Dyrklinikken. Vi har svært korte ventetider og du er garantert å få svar raskt. Unngå unødige lidelser og få behandling i startfasen, til dyrets beste.

Røntgen hund og katt kan du bestille hos oss. Vi har korte ventetider og ofte kan du få time på dagen. Røntgen er mye brukt hos veterinærer fordi det gir gode svar på timen, og man kan starte behandlingen med en gang.

Benbrudd hund og alle andre skjelettproblemer kan du komme med til oss. Vi legger opp kosthold og mosjon tilpasset akkurat ditt dyr.

Bare gode tilbud

Røntgen dyr

Pris for røntgen varierer etter område og hvor mange områder som må undersøkes. Med våre priser har du råd til å få full oversikt uten å måtte vente. Røntgen er mye brukt innen dyrevelferd og det gir fordeler som at behandlingen kan start umiddelbart med mindre det er noe veldig sjeldent eller komplisert. Da blir du sendt videre med en gang for endelig sva

Røntgen dyr gode tilbud

Kampanjer

Vi har egne uker med ulike fokus som skjelett og kosthold og mye annet. I disse periodene får du sterkt rabatterte priser på behandling og utstyr. Så ta turen innom jevnlig på våre sider så du ikke går glipp av enda bedre priser enn vanlig.

tilbud



  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Mange års erfaring

  Vi har lang erfaring med å tilby pleie til alle type dyr. Alle våre ansatte er sertifiserte og mange av oss har også egne dyr.

  Bruk en dyreklinikk du kan stole på, kom til oss. Vi sier ja til alle type skader og sykdommer.

  Ikke overlat dyrenes helse til tilfeldighetene eller til noen som ikke har bred og lang erfaring innen dyrehelse. Hos oss blir du helt sikkert fornøyd og vi har mange kunder som kommer tilbake år etter år. Besøk oss nå for tilbud.

  Røntgen hund får du på dagen og behandlingen settes i gang med en gang etterpå.

  Noen kundeomtaler

  Skader dyr

  Grisen vår krasjet med en sykkel og vi var redd den måtte avlives. Fikk komme med en gang til Dyreklinikken og etter litt behandling er Nøffe fin. Bare å anbefale.
  Sander
  Indre blødninger
  Fuglen vår ble påkjørt og vi trodde alt håp var ute. Etter røntgen viste det seg at Rio ikke hadde brukket noe. Kjempeflinke folk så kan anbefale til alle med dyr.
  Moira
  Indre skader
  Firfisla mi var veldig urolig så tok den med til Dyreklinikken. Der fant de ut hva som var galt med Fisle og alle var utrolig flinke og profesjonelle. Bra jobba.
  Olina
  Diaré

  Røntgen hund

  Ny røntgenmaskin

  Dyreklinikk har alt du trenger for at ditt dyr skal ha det bra selv når de blir syke eller skader seg.

  Alle våre ansatte er sertifiserte innen dyrevelferd og er klare til å ta imot deg og ditt dyr. Så ta kontakt nå.

  Røntgen dyr kan fort bli en dyr og tidkrevende affære. Det trenger det ikke være. Kom til oss som har korte ventelister og kostnadsbevisste priser. Fordelen med røntgen er at svaret kommer med en gang og da kan du kg starte behandlingen med en gang. Så kontakt oss i dag.