Tannbehandling dyr

Tannbehandling hund

Tannbehandling hund

Alt innen tannhelse dyr tilbyr vi her på Dyreklinikken. Enten det gjelder tannstein, tannverk eller tanntrekking. Årlig sjekk og puss får du og om du kommer til oss. Besøk oss i dag for mange flere gode tilbud.

Tannbehandling hund og alle andre dyr får du på dagen hos oss. Ikke la dyrene lide unødig og søk i stedet raskt hjelp. Med våre fornuftige priser trenger du ikke utsette det eller håpe at det går over av seg selv igjen.

Tanntrekking hund og alt annet innen munnpleie og dyrepleie er bare noen av de mange tjenestene vi tilby på Dyreklinikken.

Rimelige priser

Tannbehandling dyr

Pris for tannbehandling og andre undersøkelser finner du på våre sider. Vi har rabatter for medlemmer og fornuftige betalingsløsninger så du ikke trenger vente med å oppsøke veterinær. Ikke la dyrene lide unødig, eller sitt på ank og håp at det går over, kontakt oss nå for konsultasjon. Vi svarer også på spørsmål enten du vil komme innom, maile oss eller ringe på telefon.

Kontakt oss nå for gode tilbud

Vi har gode tilbud og egne rabatter til våre medlemmer. Våre priser er gunstige og vi tilbyr ulike betalingsløsninger. Vårt fokus er på at dyr raskest mulig skal få skikkelig hjelp og forsvarlig pleie. Sjekk ut alle våre tilbud på hjemmesidene og bestill time nå.

tilbud  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Bred kompetanse

  Vi har mange års erfaring og bred kompetanse når det kommer til å hjelpe alle type dyr så kontakt oss i dag.

  Ikke overlat dyret ditt til noen som ikke har lang erfaring og fornøyde kunder når det er sykt.

  Fordelen med vår brede kompetanse er at vi kan hjelpe alle type dyr raskt. Kontakt oss i dag for gode tilbud og siste nytt. Alle våre ansatte er sertifiserte innen dyrevelferd så ikke gå glipp av muligheten til å få hjelp nå.

  Tannbehandling hund og alt som omhandler munnen, er vi her ror å hjelpe deg med.

  Glade kunder

  Tannpleie og munnhelse

  Vi skulle kjøpe mus til barna våre og trengte hjelp til forberedelsene. Fikk kjempegod hjelp og oversikt over hva det kommer til å koste årlig. Veldig bra service hele veien.
  Musehjelp
  Gullfisken Dora ble syk og ingen ting hjalp. Da vi tok kontakt med klinikken ble Dora frisk igjen på få dager. Kan anbefale klinikken til alle som har dyr eller planlegger å kjøpe dyr.
  Dag
  Helmut, fuglen vår, ble plutselig veldig slapp. Fikk time på dagen og vi fant ut at han led av væsketap. Kjempeflinke folk på denne klinikken og alle er veldig hyggelige.
  Irene

  Tannbehandling hund

  Alle typer behandlinger

  Dyreklinikk er alt du trenger om du har et kjæledyr eller skal få kjæledyr. Time på dagen og skikkelige svar.

  Alle ansatte er utdannet innen dyrevelferd og har fokus på å få ditt dyr bedre. Vi har lang og bred erfaring.

  Tannbehandling dyr og alle andre behandlinger tilbys hos Lørenskog dyreklinikk. Kom til oss først og få raskt og rimelig behandling, gode priser og tett oppfølging. Ikke gå rundt og bekymre deg, men få svar med det samme når du kontakter oss. Fornøyde kunder i alle år på Lørenskog dyreklinikk.